Ritueelbegeleiding

Tarieven

Omdat het ook belangrijk is met welke kosten u rekening kunt houden als u kiest voor mijn begeleiding geef ik u onderstaand een indicatie:

Ritueelbegeleiding

Samen vormgeven aan de inhoud van de afscheidsceremonie. Hierbij kom ik bij u op bezoek en praten we over het leven van degene die is overleden. U hoeft zich daar niet speciaal voor voor te bereiden, ik luister, vraag en schrijf en altijd ontstaat er iets wat nodig of belangrijk is.  U krijgt een terugkoppeling met een suggestie voor de inhoud van de dag. Maar altijd blijven we het samen doen en bouw ik aan vertrouwen met als doel jullie werkelijk tot steun te zijn. Op de dag van de uitvaart ben ik aanwezig om voor te gaan in de dienst. 

Ook voor andere gelegenheden kan ritueel begeleiding passend zijn om op een liefdevolle wijze bewust stil te staan bij belangrijke momenten in het leven. 

€ 650,00


Uitvaartbegeleiding

Niet alleen tijdens de dienst maar al vanaf het moment van overlijden is het mogelijk om mijn begeleiding in te roepen. Hierbij hebben we dagelijks contact tot en met de dag van de uitvaart om u zo bij te staan bij de vele organisatorisch facetten die het regelen van een uitvaart met zich meebrengen. Van rouwkaart tot rouwauto, van bloemen tot catering en meer. Maar vooral van hart tot hart.

Om een goed idee te krijgen van de te verwachten kosten ontvangt u een 
duidelijke voorlopige kostenopgave na ons gesprek. Ook is het mogelijk elkaar voor het overlijden al te ontmoeten om zo al eerder een indicatie van kosten te kunnen geven en een gerust gevoel te krijgen dat zaken geregeld gaan worden zoals u wenst.

Opgave op maat
 

Begeleiding bij rouw en verlies

Met regelmaat mag ik mensen nog een stukje verder begeleiden, ook na de uitvaart. In een rustige omgeving bij de praktijk in Soest is er tijd en ruimte om stil te zijn en stil te staan bij hoe het leven na verlies verder kan.

Contactgegevens

Annemieke Th. Huese-Meeder
Jac. van Looylaan 2
3764 BE Soest

06 - 51 29 17 49
info@derouwceremonie.nl

Aangesloten bij

Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders en The Reiki Alliance.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier