Ritueelbegeleiding

Reiki: Ondersteuning bij rouw en verlies

Nu ’t rumoer rondom jou is verstomd…
nu voel ik dat er een diepe stilte komt
(naar Toon Hermans)

Reikicoach

De periode na verlies... tijd van rouw. Vaak omschreven als je eerste echte liefdesverdriet. Zo pijnlijk, zo onbegrijpelijk, zo voelbaar juist als je het niet verwacht. Op gewone momenten, een geur, een liedje, een blik.

Rouw doet beseffen dat wat je nog niet kwijt wilde raken niet meer terug komt. Niet alleen na een uitvaart. Ook bij leven kunnen we diepe rouw ervaren. Bij verlies van wensen en dromen waarvan je hoopte dat die nog zouden komen, verlies van verwachtingen, verlies van eigen kracht, verlies van eigen regie. Zelfs jaren later kan rouw nog voelbaar zijn, zonder precies te kunnen benoemen waar de pijn vandaan komt. Rouw die je soms zelfs ook letterlijk vast doet lopen.

Ook in mijn persoonlijke leven is rouw vaak voorbij gekomen en op mijn zoektocht naar verlichting ben ik op het Reiki pad gekomen. Mijn ervaringen met Reiki en rouw zijn heel bijzonder, troostend en verwarmend. Daarom was het mijn diepe wens dat ik zoveel mogelijk mensen in rouw bij mag staan met Reiki en ben ik na jaren van beoefening Reiki leraar geworden.

Reiki kan vertaald worden als Universele Levensenergie en is een Japanse levenskunst die kan helpen om pijn rondom rouw en verlies te verlichten.

Als Reiki leraar geef ik in mijn praktijk in Soest Reiki behandelingen, heb gesprekken met mensen en geef ik les in het systeem Usui Shiki Ryoho om zelf Reiki te kunnen leren.

Behandelingen zijn individueel en elke maand zijn er mogelijkheden om in groepsverband Reikibehandelingen uit te wisselen.

Kijk voor de actuele agenda op mijn Facebook pagina.

Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Neem dan graag contact met mij op.

Aangesloten bij:
http://www.reikialliance.com/nl

 

Contactgegevens

Annemieke Th. Huese-Meeder
Jac. van Looylaan 2
3764 BE Soest

06 - 51 29 17 49
info@derouwceremonie.nl

Aangesloten bij

Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders en The Reiki Alliance.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier