Ritueelbegeleiding

Over Annemieke

Tijdens mijn loopbaan heb ik altijd voor ogen gehouden dat het in mijn werk ergens over moest gaan. Dat het inhouds- en betekenisvol moest blijven. Dat het een verschil moest maken.

Bereid om mijn talenten voor anderen in te zetten kwam er in 2010 een onverwachte maar ook logische wending in mijn carrière.

Na vele jaren als evenementenorganisator dienstverlenend en organisatorisch met veel plezier gewerkt te hebben, ontstond als bijna vanzelfsprekend de mogelijkheid om mijn blik te verruimen. Om bestaande talenten op een andere wijze in te zetten. Om te werken met mensen in een complexe en verwarrende tijd, om te troosten, rots te zijn, om te coachen en toch ook samen te lachen. Om dichtbij kleine en grote wensen mogelijk te maken. Om het verschil te maken. Door te kijken en te zien, door uit te delen en te ontvangen. Het werken met mensen in rouw heeft het allemaal voor mij.

Ik vind het ongelofelijk waardevol het vertrouwen van zoveel mensen inmiddels al te hebben mogen ontvangen. Zowel bij mijn werk als uitvaartbegeleider, als ritueelbegeleider en als Reikicoach bij rouw en verlies. Ogenschijnlijk verschillende functies maar bij allemaal draait het om mensenwerk, om tedere momenten, om delen van gevoelens in dagen die zo heel anders zijn dan anders. Verhalen vertellen, inspireren, meelopen in bange dagen… de lijst is eindeloos.

Ik voel me een gezegend mens door het aan mij gegeven vertrouwen door inmiddels al zovelen.

En steeds weer kom ik ze tegen, mensen met rouw en steeds weer ontroerd het te kunnen zeggen: als je wilt kan ik een eindje met je meelopen op je pad…

Contactgegevens

Annemieke Th. Huese-Meeder
Jac. van Looylaan 2
3764 BE Soest

06 - 51 29 17 49
info@derouwceremonie.nl

Aangesloten bij

Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders en The Reiki Alliance.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier