Purple flower

Ervaringen

We hebben jouw begeleiding allemaal als ontzettend fijn ervaren: de manier waarop je tijdens het regelgesprek heel soepel en als vanzelf in onze dynamiek en humor meebewegen kon, maar ook hoe je ons wanneer nodig weer even tot de orde riep en de te maken keuzes voorlegde. De dag zelf was ook perfect door de waardigheid en rust die jij en jouw collega’s hebben gebracht rondom het afscheid in de aula. Het gaf mij zelf ook de rust om te kunnen focussen op wat ik nog voor mijn moeder wilde doen. Dankzij jou kon ik de rest loslaten. Zo fijn!

Familie Jak, 2018


Allereerst voor jou nog een hartelijk bedankt voor de mooie dienst die jij hebt geleid. Monica heeft een mooi afscheid gehad op de manier zoals ze dat zelf gewild heeften wat ik haar beloofd had. Wij krijgen van alle kanten hierover hartverwarmende betuigingen. Dank ook voor de tekst die je mij stuurde.Dat doet me heel erg goed. Annemieke nogmaals onze hartelijke dank en ik hoop je nog een keer te spreken.

Bert, 2018


Annemieke was een grote steun in een tijd die voor ons onvoorstelbaar hectisch was. Zij stelde de juiste vragen, luisterde naar wat wij vertelden en hoorde ook die dingen die níet gezegd werden. We hebben gelachen, gehuild, herinneringen gedeeld en we voelden ons volledig op ons gemak en veilig bij Annemieke. Annemieke loodste ons in alle rust door het proces heen, zodat wij op een mooie, passende manier afscheid konden nemen van onze geliefde dochter, zus, moeder en vriendin. Kaarsjes en gekleurde tranen; jouw ideeën maakten het afscheid compleet. Dankjewel Annemieke, wat fijn dat jij er voor ons was.

Wendy, 2018

de Rouwceremonie

Annemieke Th. Huese-Meeder
Jac. van Looylaan 2
3764 BE Soest

06 - 51 29 17 49
info@derouwceremonie.nl

Aangesloten bij

Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders en The Reiki Alliance.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier