Ritueelbegeleiding

Ervaringen

Hieronder een aantal ervaringen van families waar ik mee samen mocht werken.
Deze zijn op verzoek niet expliciet met complete naam vermeld.


Lieve Annemieke, ontzettend bedankt voor al je inzet bij de uitvaarr van mijn vader. We kijken terug op een prachtig afscheid. Veel liefs van ons allemaal.


Ik wil je nog even enorm bedanken voor het geweldig mooie afscheid dat we met jouw hulp, steun en advies voor mijn opa hebben kunnen organiseren. Ondanks dat het een moeilijke dag was, biedt het ook veel troost en kijk ik er met een fijn gevoel op terug.


Annemieke, heel erg bedankt voor de begeleiding en steun in de afgelopen periode. We hebben allemaal ontzettend veel waardering voor de manier waarop je dit allemaal hebt gecoördineerd.
In de moeilijke periode van de eerste dagen na het overlijden van mijn vader, gaf het ons enorme rust dat alles in goede handen was.


Lieve Annemieke,
Ik wil je enorm danken dat je ons afgelopen week hebt bijgestaan en ons hebt begeleid bij het afscheid van mijn allerliefste moeder. De uitvaart was super mooi, het had niet beter gekund.
Familie en vrienden vonden het ook allemaal erg mooi en indrukwekkend.


"Annemieke denkt werkelijk aan álles. Niet alleen wist ze orde te scheppen in de enorme chaos die er op ons af kwam na het overlijden van onze moeder, ze hielp ons ook om het afscheid zó te organiseren, dat we er met een heel fijn gevoel aan kunnen terugdenken. Doortastend, flexibel, sturend (maar op tijd weer los latend); ze zorgde ervoor dat alle belangrijke zaken geregeld werden en dankzij haar was er ook ruimte voor onze eigen gevoelens en emoties. Annemieke, enorm bedankt voor je professionele maar vooral persoonlijke begeleiding!"


Lieve Annemieke,
We zijn je heel dankbaar voor de begeleiding tijdens onze rouwdagen naar en tijdens de uitvaart. Wij hebben het als een warme deken in deze kille dagen ervaren.
Dat heeft ons echt goed gedaan. Jij nog heel veel succes en energie met het begeleiden van de uitvaarten en wij zullen je zeker aanbevelen bij andere mensen.


Hi Annemieke, Ik wil je danken voor de prachtige begeleiding van de uitvaart van mijn vader.. Mijn moeder en ik vonden het heel vertrouwd voelen alsof je bij ons hoorde.Heel fijn, duidelijk en snel schakelen in de voorbereidingen en waardig tijdens de uitvaart. Heel blij met deze beleving. Nogmaals dank namens mijn moeder en mijzelf.


De begeleiding  was super.Een luisterend oor wanneer nodig. Ruimte daar waar het aangegeven werd. Doortastend op de juiste momenten.
Maar bovenalles liefdevol en professioneel. Dank je wel Annemieke. 


Lieve Annemieke,
Ja deze aanhef, zo terecht. Wat heb je het mooi gedaan. Je hebt echt iets toegevoegd aan een mooi afscheid. :
Je hebt het echt super gedaan. 


Dank je Annemieke,
We zijn erg tevreden over je aanpak en optreden, fijn dat je er was om met ons samen te werken in deze moeilijke tijd.


Annemieke was een grote steun in een tijd die voor ons onvoorstelbaar hectisch was. Zij stelde de juiste vragen, luisterde naar wat wij vertelden en hoorde ook die dingen die níet gezegd werden. We hebben gelachen, gehuild, herinneringen gedeeld en we voelden ons volledig op ons gemak en veilig bij Annemieke. Annemieke loodste ons in alle rust door het proces heen, zodat wij op een mooie, passende manier afscheid konden nemen van onze geliefde dochter, zus, moeder en vriendin. Kaarsjes en gekleurde tranen; jouw ideeën maakten het afscheid compleet. Dankjewel Annemieke, wat fijn dat jij er voor ons was.


We hebben jouw begeleiding allemaal als ontzettend fijn ervaren: de manier waarop je tijdens het gesprek heel soepel en als vanzelf in onze dynamiek en humor meebewegen kon, maar ook hoe je ons wanneer nodig weer even tot de orde riep en de te maken keuzes voorlegde. De dag zelf was ook perfect door de waardigheid en rust die jij en jouw collega’s hebben gebracht rondom het afscheid in de aula. Het gaf mij zelf ook de rust om te kunnen focussen op wat ik nog voor mijn moeder wilde doen. Dankzij jou kon ik de rest loslaten. Zo fijn!


Allereerst voor jou nog een hartelijk bedankt voor de mooie dienst die jij hebt geleid. Monica heeft een mooi afscheid gehad op de manier zoals ze dat zelf gewild heeft en wat ik haar beloofd had. Wij krijgen van alle kanten hierover hartverwarmende betuigingen. Dank ook voor de tekst die je mij stuurde. Dat doet me heel erg goed. Annemieke nogmaals onze hartelijke dank en ik hoop je nog een keer te spreken.


Annemieke was niet alleen zeer empathisch maar ook heel professioneel. Ze luisterde goed naar onze wensen, die wellicht wat afweken van wat gangbaar is bij de gemiddelde uitvaart en heeft er zorg voor gedragen, dat alles precies zo kon worden uitgevoerd als wij dat graag wilden zien en beleven. Daar waar dat nodig bleek  zorgde ze ervoor, dat adhoc veranderingen flexibel  konden worden aangepast. Een 10 van ons.


Lieve Annemieke, we willen je laten weten dat we allemaal met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart, het heeft ons zeker geholpen met het verwerken van het verdriet. Jouw bijdrage waarderen we enorm, nogmaals veel dank daarvoor! Contactgegevens

Annemieke Th. Huese-Meeder
Jac. van Looylaan 2
3764 BE Soest

06 - 51 29 17 49
info@derouwceremonie.nl

Aangesloten bij

Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders en The Reiki Alliance.

Neem contact op

Heeft u vragen? Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier.


Contactformulier